Over vuurwerkdiscount

Eigen import!

Heel het jaar staat bij ons in het teken van vuurwerk. We hebben even om bij te komen want in februari is alweer de jaarlijkse vuurwerkvakbeurs en in maart staat de eerste trip naar China gepland. Door de directe samenwerking met Rubro vuurwerk kijken wij samen naar de nieuwste effecten en leukste trends. Deze unieke samenwerking kunnen wij rechtstreeks vanuit China importeren en houden wij onze prijzen extreem laag! Profiteer dus niet alleen van de laagste prijs! Maar profiteer ook direct van het beste, mooiste en meest spectaculaire vuurwerk op de Nederlandse markt! Want niet voor niets is onze Transbomber 4 maal op rij verkozen tot cakebox van het jaar!

Assortiment

Bij ons ben je aan het goede adres voor het grootste en goedkoopste online vuurwerk assortiment van onder andere vuurwerkpakketten, cakeboxen, compound en natuurlijk al het jeugd vuurwerk! Niet alleen biedt vuurwerkdiscount jou een breed assortiment aan vuurwerk, maar ook nog eens het aller zwaarste vuurwerk van Nederland. Met merken als Heavy legend, Event elite brand, Rubro Adventurers, Pyromania, Special Forces en natuurlijk onze eigen lijn; 

Vuurwerkdiscount biedt in elk prijssegment het mooiste, beste en veiligste vuurwerk aan. Dat houdt vanzelfsprekend ook in: zoveel mensen, zoveel wensen! Daarom heeft Vuurwerkdiscount ook 2023 een assortiment voor iedereen, van de grootste cakeboxen tot de sterretjes voor de kleintjes en alles wat daar tussen zit.

Trends

De trend compound vuurwerk is verder doorgezet, ook wel connected vuurwerk genoemd. Bij compound vuurwerk zijn de cakeboxen al doorgelont, dit wil zeggen dat je een cakebox 1x hoeft aan te steken. De cakes in een compound zijn bevestigd op een onderplaat, waardoor het omvallen van een cake uit de box ook niet meer kan gebeuren. Wel zo veilig dus! Daarnaast maken de buurtpakketten zijn opmars. Cakes per 3, 6 of zelf 10 stuks voor een spotgoedkope prijs. 

Traditie

Consumentenvuurwerk afsteken is natuurlijk traditie, niet voor niets is vuurwerk in 2015 is opgenomen in het Nationale Inventaris Immaterieel Cultureel Erfgoed. Daarnaast heeft Vuurwerkdiscount ook haar eigen traditie, namelijk; Happy Hour. Wij willen het jaar graag afsluiten met lege bunkers, daarom houden wij jaarlijks op 31 december van 16:00 tot 17:00 Happy Hour: alles voor half geld, 50% korting! In al onze de vestigingen geldt deze actie. Hierbij geldt wel; op is op! Let op; omdat de verkoopdagen dit jaar op 28, 29 en 30 december is, zal de Happy Hour 30 december om 21:00 zijn (nog onder voorbehoud). 

Gratis vuurwerk

Omdat wij jou een mooi en knallend oud en nieuw gunnen, geven wij jou een extraatje. Bij iedere bestelling geven wij gratis vuurwerk of korting op vuurwerk weg. 

Vuurwerkdiscount - Voordelig en eenvoudig online vuurwerkbestellen!

Bestel je vuurwerk direct online en kom het vuurwerk ophalen wanneer het jou het beste uitkomt bij één van onze drie winkels in Overijssel! Bekijk het vuurwerk van tevoren op onze website en stel op die manier jouw eigen vuurwerkshow samen. Laat de hele buurt versteld staan, want je bent hier verzekerd van het zwaarste consumentenvuurwerk! Kijk rond op onze website, bestel en we zien jou graag terug in één van onze winkels in Wierden en/ of Vriezenveen op 28, 29 en/ of 30 december!

Namens het gehele team, graag tot ziens!